Story #9

INTIMATE

INTIMATE are the innermost stories of girls, told anonymously. There's no signature, only a photo of the storyteller's nude breast, so she is completely exposed in front of the readers, both literally and metaphorically.

Рубрика Intimate — это сокровенные истории девушек, рассказанные анонимно. Вместо подписи — фотография груди рассказчицы, что символизирует ее полное обнажение перед читателями в прямом и переносном смысле.

Story #9

  • English
  • По-русски

I don’t like being called „a bisexual person” or using any other specific term in the context of sexuality. I can’t say I prefer only one particular gender — I fall in love with the person and there is no need to care about the content between his or her legs. Unlike homo and even bisexual people, I have never had problems connected with self-acceptance. I loved everyone and never felt something wrong about it.

I’ve been kissing girls since childhood. The first time I felt sexual desire was in the 10th Grade — she had snow-white hair color and blue eyes and was younger than me for a year. A real beauty! After finishing school we slept together when I ran into her at the club. I felt nothing. Although in that age sex with men wasn’t pleasurable for me either but it was a hot topic of everyone’s discussion — so it would be strange not to practice it. Everything turned out to be more exciting after 26 years. Both with men and women.

Obviously, sex varies a lot. With males it ends up with his cum. With girls it can last for hours. Moreover, there are much more ways to satisfy each other than just to shove a male organ into different holes in your body.

My girlfriends’ reaction to my bisexuality was strange. For some reason they felt amused to kiss me one by one when we got drunk. And when I fell in love with a another girl for the first time all my girlfriends got hurt that it wasn’t one of them. We didn’t have sex with that girl during 1.5 years I’ve had feelings for her. She had a fling with a guy, I was married, she said it wasn’t right or fair.

I’m divorced now. I live together with my beautiful love. Our affair started with an absolutely crazy sex. It was exactly something I have never experienced with anyone before. Great and strong feelings came with amazing mind-blowing sex.

My relationship is not a secret for my family — I don’t „hide“ my girlfriend. Not all my relatives understood me exactly but my mother was really glad that I found my happiness. I value the fact that she accepted that rather quickly and it wasn’t a surprise for her at all, to be honest.

To sum up, look wider and the only thing you’ll see would be love.

Мне не нравится слово «бисексуалка» как и все рамки в плане сексуальности. Я не люблю какой-то конкретный пол, я влюбляюсь в человека и мне все равно что него между ног. Я никогда не испытывала всех этих заморочек с принятием себя что есть у геев и даже у бисексуалов. Мне нравились все и я никогда не видела в этом что-то неправильное.

Целовалась я с девчонками с детства. В первый раз захотела трахнуть одну в 10 классе. Она была на год младше меня, с белоснежными волосами и голубыми глазами. Настоящая красавица! Мы переспали уже после школы, когда я случайно встретила ее в клубе. Не почувствовала ничего. Хотя к слову, секс с мужчинами в том же возрасте тоже вряд ли доставлял мне удовольствие, но о нем все так много говорили что было бы странно им не заниматься. После 26 лет все стало гораздо интересней. И с мужчинами и с женщинами.

Секс, конечно, очень разный. С парнями он заканчивается, когда кончает парень. С девушками он может не заканчиваться часами. И способов получения удовольствия гораздо больше чем засовывать член в разные отверстия тела.

Реакция подруг на мою бисексуальность была странной. Почему-то их всех забавляло целоваться со мной по кругу когда мы напьемся. А когда я влюбилась в первый раз в девчонку, то подруги пообижились что ни в одну из них. С той девчонкой мы так и не спали за все 1,5 года моих чувств. У нее был роман с парнем, а я вообще была замужем и она говорила что это не правильно и не честно.

Сейчас я в разводе. Живу с прекрасной моей любимой. Наш роман начался совершенно сумасшедшим сексом. Такого я точно ни с кем и никогда не испытывала. А с потрясающим сексом пришли и большие чувства.

Я не скрываю свою девушку от моей семьи. Не все они меня поняли, но моя мама рада, что я счастлива. И мне очень тепло, что она так быстро приняла это и, если честно, не очень-то удивилась.

В общем, смотрите шире и вы увидите только любовь.